FLEXIO DEVELOP NA OTOKU RABU

PILATES – YOGA ODMOR IZ SNOVA 2012!


OAZA OPUŠTANJA – OTOK LJUBAVI
18.08. – 25.08.2012.

Još uvijek negdje postoji netaknuta priroda, a mi smo ju pronašli na biseru jadranskog mora, otoku Rabu.

FLEXIO DEVELOP program namijenjen je i prilagođen svakoj životnoj dobi, spolu i razini tjelesne pripremljenosti. Svoje ljeto možete završiti na zdrav i edukativan način te se odmoriti i pripremiti za novu radnu godinu u kojoj često ne možete pronaći dovoljno vremena za sebe i svoje posebne trenutke. Baš zato smo odabrali kraj ljeta, kako bi obnovili svoje duhovno, psihičko i fizičko stanje te pronašli svoj unutarnji mir!

U tjednu od 18. 08. – 25. 08. 2012. možete nam se pridružiti na Pilates-Yoga odmoru, intensive programu uz ugodna druženja, netaknutu prirodu i morske radosti!

Smjestili smo se u skrovitu uvalu Matovica, Suha Punta, na jednom od najljepših i najzelenijih područja otoka Raba, na poluotoku Kalifront. Slobodno vrijeme možete provoditi i uživati na kamenitim i pješčanim plažama, dugačkim zelenim šetnicama. Od jakog sunca zaklanjat će Vas hladovina stoljetnih borova, a pogled će sezati daleko gdje se plavetnilo mora povezuje s nebom. Izdašno more, bogastvo prirodnim ljekovitim biljem, plodovima polja, vinogradi, maslinici, čine ovaj otok prekrasnom destinacijom za jedan ovakav odmor.

CIJENE I PLAĆANJE: Sedmodnevni Develop program 1700 kn. Potrebna je prijava i akontacija od 850 Kn kako bi rezervirali mjesto. Ostali iznos potrebno je uplatiti do početka developa. U slučaju odustajanja nema povrata akontacije jer je broj mjesta ograničen. Cijena uključuje Develop program, sedmodnevni smještaj i turističku taxu.


DEVELOP DNEVNI PROGRAM

08:00 – 10:00 VINYASA, PRANAYAMA, MEDITACIJA ·
10:30 – 11:30 B.A.S.I PILATES


11:30 – 14:00  IZLEŽAVANJE NA PLAŽI
14:00 – 15:00 TEMA DANA – čakulanje po izboru
15:00 – 19:00 IZLEŽAVANJE NA PLAŽI


19:00 – 20:00 B.A.S.I. PILATES
20:00 – 21:00 PRANAYAMA, MEDITACIJA, ZALAZAK SUNCA


21:00 – 23:00 SLOBODNO VRIJEME, spavanje  


O RABU

Rab – slikovit otok u Kvarnerskom zaljevu. Čine ga kontrasti oštrih kamenih hridi s istočne obale i blagih pješčanih plaža, goleti brdskih masiva pokrivenih makijom i šumama mediteranskog hrasta. Najveći grad i luka je Rab, a na otoku ima još nekoliko idiličnih, zaljevskih naselja: Lopar, Mundanije, Supetarska Draga, Kampor, Barbat i Banjol.

Rab je otok kulture, od antike do današnjih dana, prekrasnih krajolika, dugih i ugodnih šetnica. Sretan Rab – Felix Arba, prozvali su ga već Rimljani, a oni su znali kako uživati i prepoznati blagodati nekog mjesta. Turisti mogu uživati u razgledanju spomenika povijesne baštine drevnog grada Raba (Trg sv. Kristofora), posjetiti tradicijske manifestacije poput Rapske fjere, Viteškog turnira Udruge rapskih samostreličara i druga živopisna događanja. A kada se umore od razgledanja, turisti rado oslade svoja nepca čuvenom otočkom delicijom – Rapskom tortom koju je davnih dana probao i sam papa Aleksandar III.
Plaže, uvale, zelenilo i mirisi ambijent su za odmor i uživanje, a razvijena turistička infrastruktura čini ga jednim od najposjećenijih otoka na Jadranu.