FLEXIO DEVELOP – Pilates Yoga ljetni odmor!

SKRIVENA UVALA DOLAŠKA DRAGA – SJEVERNA DALMACIJA

AKTIVNI ODMOR 17. 08. – 24. 08. 2013.

Bliži se još jedno ljeto, vrijeme koje posvećujemo samima sebi i obnovi vlastita duha i tijela.

Flexio Develop program pružiti će vam upravo to. Osmislila ga je voditeljica programa Petra Habun, koja je i sama majka i zaposlena žena i kojoj je svaka, slobodna minuta dragocjena. Program je namijenjen i prilagođen polaznicima oba spola, različitih životnih dobi i razina tjelesne pripremljenosti, a omogućuje da na zdrav, opuštajuć i zabavan način obilježite kraj ljeta.

Program se sastoji od jutarnjeg i večernjeg vježbanja, tehnika disanja i meditacije, te pomno osmišljenog slobodnog vremena. Ovisno o vašim željama, jutro pozdravljamo  Ashtanga Yogom, Power Vinyasom ili Slow Flow Vinyasom. Za one koje vole malo duže spavati, dan će započinjati satom BASI Pilatesa (magic circle,gume, mat pilates). Slijedi izležavanje na osunčanoj plaži ili u borovoj šumici uz more, koje je od vašeg boravišta udaljeno svega dvije minute laganog hoda. Jednaku ugodu može vam pružiti i uživanje u pogledu s jedne od mnogobrojnih terasa kuće.
Ukoliko ste raspoloženi za aktivnije provođenje slobodnog vremena, lokacija pršti mnoštvom kulturnih sadržaja i raznolikim prirodnim znamenitostima.
Dan završava nježnim pilatesom za istezanje kralježnice i tehnikama disanja te meditacijom za ljepši san.

Naša skrivena uvala nalazi se na pola puta između dva stoljetna grada, Zadra i Šibenika, tamo gdje je more duboko, bistro,modro plave boje. Dolaška Draga maleno je turističko naselje smješeno oko modroga zaljeva ispunjenog mnogobrojnim otocima. Iz njega se pogled pruža na otoke Vrgadu, Veliku i Malu Artu te sve do Murtera. Za vedrih dana moguće je ugledati i rubove NP Kornati.
Posebnost ovoga zaljeva je kristalno čisto more te gusta borova šuma uz njegove obale. Nema ništa ljepše od sanjarenja na osunčanoj stijeni uz šum mora i cvrčanje cvrčaka na obližnjoj grani bora. Nije rijetkost niti, u osvit dana, ugledati jato dupina pri hranjenju.

IZLETI 
Organizirat ćemo i izlete po Vašoj želji:
Park prirode Vransko jezero odličan je za jogging, biciklizam, ribolov i promatranje ptica. S poučnih staza i vidikovaca Kamenjak i Čelink pruža se nezaboravan pogled na Vransko jezero i Jadransko more s arhipelagom Kornata.
Nacionalni park Kornati omogućuje uživanje u prirodnim ljepotama 89 otoka, otočića i hridi te kupanje, i ronjenje.
Nacionalni park Krka poznat je po svojim jedinstvenim jezerima i slapovima, bogatom biljnom svijetu, endemičnim i rijetkim životinjskim vrstama, jamama i špiljama te arheološkim lokalitetima od razdoblja pretpovijesti do srednjega vijeka.. Ovdje osvježenje možete potražiti u kupanju ili vožnji brodićem.

VEČERNJE ŠETNJE 
U večernjim satima predlažemo šetnju i uživanje u noćnom životu obližnjih mjesta: Pakoštane, Biograd na Moru, Zadar, Pirovac, Vodice, Murter, Šibenik.

CIJENE I PLAĆANJE:
Sedmodnevni Develop program (17. 08. -24 .08. 2013.): 1700,00kn. Kod prijave je potrebno uplatiti akontaciju u iznosu od 850,00kn, kako biste rezervirali mjesto. Ostatak iznos potrebno je uplatiti najkasnije tjedan dana prije početka programa. U slučaju odustajanja nema povrata akontacije jer je broj mjesta ograničen. Cijena uključuje Develop program, sedmodnevni smještaj i turističku taxu. Cijena ne uključuje prijevoz na i sa destinacije, obroke i izlete.