Petra Veselinović Habun

Rođena 09. 09. 1980. u Zagrebu. Veliki dio života provodi u svijetu sporta i plesa. Usporedno sa plesom kojim se intenzivno bavila od svoje treće godine, rekreaciono se bavila tenisom i sinkroniziranim plivanjem.

Pilates i Yogu upoznaje 2000. u SAD-u gdje je radila za Celebrity Cruises. Ubrzo nakon povrataka u Zagreb, 2007. intenzivno se počela baviti Pilatesom (NAVA poweryogapilates) gdje ulazi u program za edukaciju Pilates učitelja, američku školu B. A. S. I Pilates (Body Arts & Science International) te postaje Internacionalni Certificirani učitelj za Basi Pilates.

2010. ulazi u edukacijski program za obuku učitelja Yoge (YA, RYT 200), certificirane škole DivyaYoga pod vodstvom osnivača i mentora Petre Carmichael i Sandre Petre Pintarić.

2015. ponovno postaje studentica upisom na Kineziološki fakultet – Kondicijska priprema sportaša.

Petra Habun 

Anita Ivanković

Rođena 11.05.1984. na Rabu. Od malih nogu aktivno se bavila sportom. Ova nježna i mirna djevojčica svoje slobodno vrijeme posvetila je Karateu. Sa 18 godina postaje nositeljica crnog pojasa (1. dan). 

Dolaskom u Zagreb na fakultet, intenzivni treninzi prestaju te se okreće drugim aktivnostima. Tada upoznaje svoju buduću mentoricu Petru Veselinović Habun koja ju uvodi u svijet pilatesa i yoge. Od 2008. intenzivno pohađa njene satove pilatesa i privatnu obuku za učiteljicu pilatesa. Njenu praksu dodatno su obogatile radionice sa Miriam Friedrich Honorio (Prenatal Pilates, Mat Pilates), Develop Pilates Yoga ljetne radionice sa Petrom V. Habun. 

Svoje znanje svakodnevno usavršava redovnim pohađanjem satova pilatesa i yoge, a u slobodno vrijeme dodatno uživa u plesnim radionicama Jazz Dance Tihane Strmečki (JazzElle). 

Njeni elegantni pokreti i nježni ton uljepšat će Vam Vašu pilates praksu!

 

Basi pilates